Arabamızı Koronavirüs’den Korunarak Nasıl Satarız?

1
8237
Güvenli Satış

Evet zor zamanlardan geçiyoruz, ama hayat bir şekilde devam ediyor. Eğer bu süreçte arabanızı satmak istiyorsanız, sizin için tavsiyelerimiz burada.

Arabanızı satma sürecinde hem kendinizi hem de alıcıları koronavirüs`ten korumak için atmanız gereken bazı basit adımlar var. Bunları sizin için hazırladık.

Kesin Alıcılarla Buluşun

Arabanızı arabam.com‘da ilan verdikten sonra, potansiyel alıcılar mesaj veya arama yoluyla sizinle iletişime geçecektir. Sizi oyalayacak, buluşmada aracınızı almayacak kişilerle zamanınızı kaybetmeyin. Pazarlığınızı önceden yapın ve kesin alıcılarla buluşun.

araba satış

Ellerinizi İyice Yıkayın

Alıcılarla buluşmadan önce kendinizi ve görüşeceğiniz kişiyi koronovirüs`ten korumak için ellerinizi sabunla 20 saniye yıkayın veya alkol bazlı bir dezenfektan kullanın.

El Yıkama

Arabanızı Dezenfekte Edin

Potansiyel alıcılarının aracınızı kullanmasına izin vermeden önce arabanıza alkol bazlı bir dezenfektan ile iyice temizleyin.

Koronavirüs ve Araç Temizliği Rehberi İçin Tıklayın >>

koltuk yıkama

Görüntülü Konuşma Yapın

Görüntülü konuşma ile ilk inceleme veya gözden geçirme sizi ve alıcının zamanını kurtarabilir ve size daha güvenli bir satış süreci yaşatabilir.

Görüşmeyi Sosyal Mesafeyi Koruyarak Yapın

Kendinizi Koronavirüs`ten korumak için temassız bir görüşme ayarlayın. Boş bir otopark veya benzin istasyonu gibi güvenli, geniş bir alan seçin ve 2 metre mesafeyi koruyun. Ve unutmayın, el sıkışmak yok.

Aracınızı Trink Sat’ın!

Aracınızın bilgilerini Trink Sat sayfasından doldurduktan sonra, size bir fiyat teklifi sunuluyor. Teklifimizi beğenmeniz durumunda size en yakın ekspertiz noktamızdan uygun bir zamana randevu oluşturarak aracınızı kontrole getiriyorsunuz. Aracınıza ilişkin gerekli kontroller yapıldıktan sonra noterde satış işlemleri tamamlanarak, arabanızın trink satış işlemleri gerçekleştiriliyor ve ödemeniz banka hesabınıza 1 saat içinde gönderiliyor.

Üstelik bu süreçte sosyal mesafeler korunduğu ve her türlü tedbir alındığı için, aracınızı en güvenli şekilde satabiliyorsunuz.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here