arabam TV Yeni İçerik: Trink Sat İşleyişi Püf Noktaları!

0
1260

Türkiye’nin online otomobil pazarı lideri arabam.com’un üyelerine verilen “Trink Sat!” hizmeti sayesinde kullanıcılar araçlarını oturdukları yerden değerinde kolayca satabiliyor. Uygulama üzerinden araç bilgilerinizi doldurarak fiyat aldıktan sonra işlemleri sırasıyla takip ederek aracınızı değerinde kolay bir şekilde satabilirsiniz. Bugün Türkiye’nin bir çok ilinden yüzlerce kullanıcının aracını değerinde Trink Sattığı süreç nasıl işliyor hep birlikte inceleyelim.

1  “arabam.com” Uygulamasını İndirerek Trink Sat! Hizmetini Kullanmaya Başlayabilirsiniz

Trink Sat! hizmetini kullanmak için App Store veya Google Play üzerinden ilk önce arabam.com uygulamasını indirmelisiniz. Ardından teklif alma süreci başlayacaktır.

arabam.com Mobil

2  Teklif Alma

Uygulamayı telefonunuza indirdikten sonra üye olmaya dahi gerek kalmadan Trink Sat! ekranı üzerinden “Ücretsiz Teklif Alma” butonuna tıklamanız gerekiyor. Çıkan ekranın ardından araç bilgileri kısmında sırasıyla; marka, model yılı, model, gövde tipi, yakıt tipi, vites tipi, versiyon, renk, kilometre, boya-değişen ve tramer kaydı bilgilerini doldurmalısınız. Araç bilgilerinin eksiksiz girilmesinin ardından kişisel bilgiler kısmında telefon ve şehir bilgisini de doldurarak aydınlatma metni kutucuğunu işaretleyiniz. Son olarak “Teklif Al” butonuna tıklayarak sizin için özel hazırlanmış teklifi görebilirsiniz.

3  Teklifi Beğenirseniz Size En Yakın Ekspertiz Noktamızdan “Ücretsiz” Randevu Alarak, Aracınızı Kontrole Getirebilirsiniz

Aracınıza verilen teklifi beğenirseniz ücretsiz ekspertiz randevusu almanız gerekiyor. Randevu almak için teklifin hemen altında bulunan “Ücretsiz Randevu Oluştur” butonuna tıklayarak il ve ilçe seçimi yaparak size en yakın noktadan randevunuzu oluşturabilirsiniz. Ardından müşteri hizmetleri yetkilisi randevu teyit işlemi için sizleri arayacaktır.

Ekspertiz Randevusuna Gelirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Aracınızın temiz olması önemlidir.
  • Araç ruhsatı ve varsa yedek anahtarı randevuya gelirken yanınızda olmalı.
  • Randevuya saatinde gelmeye özen gösterilmeli.
  • Eğer araç sahibi siz değilseniz vekaletnamenin yanınızda olması gerekir.

Randevu Almadan Ekspertiz Muayenesi

Randevu almadan da araç ekspertiz noktamızı ziyaret edebilir ve ekspertiz raporunuzu alabilirsiniz. Fakat ekspertiz noktasının yoğunluk durumuna göre değişmekle birlikte uzun süre beklemeniz gerekebilir. Bu sebeple randevu alarak işlemlerinizin daha hızlı ve sorunsuz yürütülmesini sağlayabilirsiniz.

4  Size Nihai Bir Fiyat Teklifinde Bulunulur

trink sat fiyat teklifi

arabam.com satış uzmanımız tarafından size nihai bir fiyat teklifinde bulunulur. Eğer teklif alırken verdiğiniz bilgiler doğru ise ilk verilen teklif aynen geçerlidir. Fakat belirtilmeyen farklı bir kusur varsa fiyat üzerinden revize yapılır.

5  Teklif Kabul ve Satın Alma Aşaması

trink sat

Yapılan son teklifi kabul etmeniz durumunda noter satış aşamasına geçilir. Satış sözleşmesi, arabam.com satış uzmanı ve araç sahibi arasında imzalanır. Ardından hesap bilgileriniz alınarak işlemlerin tamamlanması için birlikte notere gidilir.

6  Trink Sat! Noter Aşaması

trink sat noter

Noterde yapılan satış işlemlerinin tamamlanmasının ardından 15 dakikalık süre içerisinde işlemler tamamlanır.

7  Ödeme Aşaması

Araç satışının gerçekleşmesinin ardından 15 dakika gibi kısa bir süre içerisinde hesabınıza paranız gönderilir. Trink Sat! sayesinde saatler içerisinde aracınızı güvenli bir şekilde değerinde satabilirsiniz.

Trink Sat!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here