Arabalar Nasıl Düzenli Tutulur?

0
1509

Bu günlerde hepimiz sürekli hareket halindeyiz. Ve ne yapıyor olursanız olun ve nereye giderseniz gidin, arabanız büyük olasılıkla tercih ettiğiniz ulaşım yöntemi olacaktır. Aynı zamanda araçlarınız gün boyunca biriktirdiğiniz tüm dağınıklığın sona erdiği yer gibi de görünüyor. Ofisten alınan kağıtlar, paket servis kutuları, akşam yemeğinden bardaklar ve akşamki halı saha maçında giydiğiniz kramponlar bagajda veya arka koltukta dolanıyor. Arabanızı derli toplu ve düzenli tutmak, aracınızın görünümünü iyileştirir ve dağınıklığı olmayan bir araba da, sürüş sırasında daha az dikkat dağıtıcı ve daha az tehlike olur. Peki arabalar nasıl düzenli tutulur?

İç Mekanınızı Düzenleyin

Arabanızın içindeki tüm gereksiz nesnelerin ve çöplerin çıkarılması ve ayrılması gerekir. Kramponu da unutma! Tüm çöpleri doğru çöp kutularına atın, ardından kalan hangi öğelerin arabanıza geri dönmesi gerektiğine karar verin. Arabanıza ait olmayan her şey yeni bir yer bulmalıdır. Muhtemelen arabanızda bulundurmak isteyeceğiniz öğeler arasında kullanıcı el kitabınız, ilk yardım çantası, arabanız için sıvılar/yağlar ve araç ruhsatı ve sigortası bulunur.

Önemli Eşyaları Unutmayın

Arabanızın bagajı, bir depo olarak tasarlanmamıştır. Amacı, faydalı eşya taşımaktır. Unutmayın, tamamen su geçirmez olmayabilir, bu nedenle bir dökülme veya sızıntı olması durumunda sorun yaşamamak için araç sıvılarınızı sağlam tabanlı bir kutuya koyun. Su hasarını önlemek için kuru eşyaları bir çantada saklayın. Ayrıca, özellikle uzun mesafelerde veya tanıdık bir bölge dışında seyahat ediyorsanız, kıyafet ve ekstra ayakkabı olan bir acil durum çantası taşıyın.

Arabanızın İçini Düzenleyin

Arabalar Nasıl Düzenli Tutulur?

Gereksiz tüm eşyaları çıkardıktan sonra, kalan eşyaları ayırmaya ve kaldırmaya başlayabilirsiniz:

  • Evrak işlerini elinizin altında ve kolayca erişilebilir tutun.
  • Ev veya iş (veya her ikisi) için park izniniz varsa, torpido gözü veya güneşliğin arkası onları saklamak için kullanışlı yerlerdir.
  • Torpido gözüne veya orta konsola büyük eşyaları koyun. Kağıt mendilleri, kalemleri ve hatta eldivenlerinizi saklamak için harika bir yer. Güneş gözlüğü kılıfınız da orada kalabilir. Kullanılmadığında, telefon şarj kablonuz da kaldırılmalıdır.
  • Koltuk arkası düzenleyicileri satın alın.

Çocuklarınız varsa, arka koltukta ne kadar eşya biriktirebileceklerini bilirsiniz. Her yerde, her zaman!! Çocuklarınızın tüm eşyaları için yuvaları olan ön koltuklarınızın arkasına asılan düzenleyiciler satın alın. Boyama kitapları, keçeli kalemleri, oyunları ve oyuncakları burada özel bir yuvaya sahip olabilir. Çocuklarınızı araçtan çıkmadan önce oyuncaklarını, kitaplarını ve eşyalarını toplamaya teşvik edin. Arabanızın içini ve bagajını düzenli ve düzenli tutun.

İşte arabalar nasıl düzenli tutulur sorusunun cevabı bu kadar kolay. Her şeyi düzene sokmak birkaç saat ve biraz paranızı alabilir, ancak bu çabaya değer.

2. El Araba İlanları İçin Tıklayın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here