Almak İsteyeceğiniz Avrupalı Pick Up’lar, diğer üreticiler ile birçok konuda benzerlik göstermektedirler. Pick-up araçlar şıklığı ve tasarımlarıyla insanların gözlerini doldurmayı başarmaktadırlar. Ayrıca otomotiv üreticileri, insanlara birçok farklı araç tasarımı ve özelliği üreterek pazar ağını genişletmektedirler. Markaların Pick Up’ları da birbirinden farklıdırlar. Örnek olarak Safkan güçlü Amerikan aracı isteyenler Ford ve Chevrolet’in pick up’larına yönelmekteydiler. Eğer güvenilir ve dayanıklı araç isterlerse de Japon markaları tercih etmekteydiler. Fakat zamanla markaların birbirleriyle olan iletişimleri ve paylaşımları nedeniyle araçlar son derece yakın özelliklere ve kaliteye sahip olmuşlardır. Bugün sizlere sıralayacağım araçlar Avrupalı markaların ürettikleri ve ilgi çeken pick up’lardır.

4Fiat Fullback

Almak İsteyeceğiniz Avrupalı Pick Up’lar listemizin başında Fiat Fullback yer almaktadır. Fullback, Fiat’ın 2016 yılında satışa sunduğu ve tasarım olarak ilgi çekici olan araçlarından biridir. Fiat Fullback alışılmış Pick Up tasarımından çok daha farklıdır. Araçta kaslı ve keskin çizgiler yerine oval hatlar kullanılmıştır. Aracın ön yüzüne baktığımız zaman SUV’lere benzediğini görebiliyoruz. Ayrıca Fiat Fullback 2.4 dizel olarak ülkemizde satılmaktadır.

3Volkswagen Amarok

Volkswagen Amarok, sınıfındaki rakiplerine kıyasla eleştirilerin merkez noktası haline gelmektedir. Alman üretimi olan Pick up, rakipleriyle kıyaslandığında hassas olduğu ve ufak bir zorlamada arıza verdiği söylenmektedir. Fakat aracın güvenlik testlerine baktığımız zaman rakiplerinden daha iyi olduğu görülmektedir.

2 Mercedes X-Serisi

Mercedes X-Serisi 2017 yılında üretime girmiştir. Aracın tasarım ve motor performansı Nissan Navara’ya benzemektedir. Özellikle yükseltme kitleri ve farklı donanımlar eklendiğinde sorunsuz bir araç olmaktadır. Mercedes Benz’in rahatlığı X-Serisi’nde de geçerlidir.

1Skoda Mountiaq

Almak İsteyeceğiniz Avrupalı Pick Up’lar listemizin sonuncusu Skoda Mountiaq’tır. Keşke ülkemize de gelse dediğimiz modellerden biri de Skoda Mountiaq’tır. Kesinlikle tasarım konusunda rakiplerinden farklı olmayı başarmaktadır. Özellikle yerden yüksekliği konusunda rakipleriyle yarışsa da daha kompakt duran kasa yapısıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

İkinci El Otomobil İlanları

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here