2023 Honda CR-V İç Mekanı Paylaşıldı!

2
6142
2023 honda cr-v

Japon üretici Honda, Yeni 2023 Honda CR-V modelini henüz resmi olarak tanıtmasa da  dış tasarımı firma tarafından bizlere gösterilmişti. Şirket yavaş yavaş aracı tanıtırken, şimdide iç mekanını bir ön gösterim ile paylaştı. Model hakkında daha fazla ayrıntı ise 12 Temmuz‘da açıklanacak.

Rafine Zevklerle Tasarlanmış

Aracın orta konsolunda çok belirgin değişiklikler yapılmış. Örneğin vites kolunun yeri düğmeler ile yer değiştirilmiş. Konsolun ortasındaki bardak tutucu ise kaldırılmış. Bardak tutucunun yeri ise kol dayama aparatının önünde yer alıyor. Havalandırma ise oldukça iri gözüküyor diyebiliriz. Krom ve parlar siyah detaylarla süslenen alanda vites topuzu ise sağa saklanmış. Ön konsolu incelediğimizde ise USB girişleri ve kablosuz şarj ünitesi dikkat çekiyor. Ayrıca dış tasarımdaki rafine zevkler aracın iç mekanında da devam ettiğini söyleyebiliriz.

Honda Civic ile Benzer İç Mekan

2022 honda civic
2022 Honda Civic İç Mekan

İç mekana ilk göz attığımızda Honda Civic ile çok benzer olduğunu görebiliyoruz. Aracın iç mekanında çok fazla radikal değişimler yapılmamış. Fakat dikkatli baktığımızda temel farklılıklar dikkat çekiyor. Özellikle iç mekan donanımlarının yerlerinin tamamen değiştirildiğini görebilirsiniz. Bunun dışında kapılarının içlerindeki tasarımdaki farklardan biri. İç mekanda çok farklılık olmasa da dış mekan olarak ABD’de satışa sunulacak bu otomobil, diğer Avrupa’daki kardeşinden özellikle ızgaraları ile oldukça farklı dış tasarıma sahip.

Teknik Detaylar Henüz Açıklanmadı

Aracın teknik detaylarından önce tasarımı bizlere tanıtıldı. Teknik olarak çok fazla bilgiye sahip olmasak da, benzinli ve hibrit versiyonlarının olacağını biliyoruz. Özellikle daha sportif bir SUV sürüşü sağlamak adına hibrit versiyonu da satışa çıkacak. Ayrıca marka geçtiğimiz ay, 181 beygir gücündeki Honda Civic e:HEV Hybrid modelini pazara sunmuştu.

Yeni 2023 Honda CR-V Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Honda, yeni 2023 model CR-V modelini bu yaz satışa çıkarmayı hedefliyor. Fakat şirket resmi olarak bir tarih açıklamadı. 12 Temmuz’da tasarım dışında daha teknik detayları açıklayacağını tahmin ettiğimiz Honda, CR-V modelini ilk olarak ABD’de satışa sunacak.

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here