Akaryakıt Fiyatlarına Bir Zam Daha Geliyor!

0
1294
motorine zam

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Benzin ve Motorin fiyatlarında üst üste zamlar gelmeye devam ediyor. 31 Mayıs Salı gecesinden itibaren motorine 1 lira 14 kuruş, benzine 1 lira 10 kuruş zam bekleniyor.

Hem Benzine Hem de Motorine Zam Geliyor!

akaryakıt zam

Akaryakıt fiyatlarına zam geliyor! Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, uluslararası akaryakıt fiyatlarında artışlara neden oluyor. Ayrıca döviz piyasasında yaşanılan dalgalanmalar fiyat artışlarını kaçınılmaz hale getiriyor. Geçtiğimiz günlerde benzine, motorine ve LPG’ye zam gelmişti.

Ardı arkası kesilmeyen zamlar devam ediyor! Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorin litre fiyatına 1 lira 14 kuruş, benzin litre fiyatına ise 1 lira 10 kuruşluk zam bekleniyor.

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren akaryakıt fiyatlarında ardı arkası kesilmeyen dalgalanmalar pompa fiyatlarına yansıyor. 28 Mayıs Cumartesi benzine 1 lira 43 kuruş, motorine 1 lira 38 kuruş zam gelmişti.

31 Mayıs Salı gecesi itibariyle litre başı benzin fiyatına 1 lira 10 kuruş zam ile birlikte benzin fiyatı 25.00₺’nin üzerinde olacak. Motorin litre fiyatı ise 1 lira 14 kuruş zam ile birlikte 25.00₺’nin üzerinde seyir edecek.

Akaryakıt Zammı Sonrası Fiyatları

Benzin Fiyatları

  • İstanbul’da bir litre benzin fiyatı: 25,01 TL
  • Ankara’da bir litre benzin fiyatı: 25,12 TL
  • İzmir’de bir litre benzin fiyatı: 25,12 TL

Motorin Fiyatları

  • İstanbul’da bir litre mazot fiyatı: 24,45 TL
  • Ankara’da motorin litre fiyatı 25,12 TL
  • İzmir’de motorin litre fiyatı 25,12 TL

Ortalama Bir Depo Benzin Ne Kadara Doluyor ?

Benzin ve motorine zam

Ortalama bir benzinli motora sahip binek aracın 40 litre depo hacmi bulunmaktadır. 1 litre benzin fiyatını 25 lira 10 kuruş olarak ortalama değer aldığımızda, bir depo benzin 1004 TL’ye dolmaktadır. 

TRİNK SAT

ARABAM GARAJ

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here