Peugeot 408 Test Sürüşü

C segmentinin yeni fastback modeli Peugeot 408, modern çizgisi ve karakteristik duruşu sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Araç tasarımının yanında boyutlarıyla da öne çıkıyor....

Fiat 500e Test Sürüşü

Fiat 500e modelinin bütün detaylarını inceledik ve test ettik. Daha fazla bilgi için yazımıza göz atabilirsiniz!

Hyundai IONIQ 5 Test Sürüşü

Hyundai IONIQ 5 modelinin bütün detaylarını sizler için derledik. Daha fazla bilgi için içeriğimize göz atmayı unutmayın!

BMW 420i Gran Coupe Test Sürüşü

Alman otomotiv devi BMW’nin premium modellerinden birisi olan 420i Gran Coupe, tasarım ve teknolojik detaylarıyla başarılı işler yapıyor. 420i Gran Coupe modeli, 1.6 litrelik motor hacmi ve fonksiyonel özellikleriyle alıcılar ile buluşuyor. Sizler için aracın tüm detaylarını test ettik ve yorumladık. Gelin BMW 420i Gran Coupe test sürüşü detaylarına birlikte bakalım.

2020 Renault Clio Sport Tourer 1.5 DCİ EDC Detaylı İnceleme

Türk ailelerinin en büyük derdi çok eşya ile seyahat etmektir. Bu nedenle de büyük bagajlı sedan otomobilleri tercih ederler. Ancak sedanların pabucunu dama atan Clio ST, küçük sınıf bir modelin de ailelerin eşya sorununu çözdüğünün en iyi ispatı. Eğer kalabalık olmayı sevmiyorsanız zaten bu otomobilden uzak durun.

CUPRA Formentor Test Sürüşü

Cupra Formentor modelinin bütün detaylarını sizler için derledik. Daha fazla bilgi için içeriğimize göz atmayı unutmayın!

Yeni Chery Modelleri Test Sürüşünde

Global araç pazarında önemli bir yere sahip olan Chery, geçtiğimiz yıl üç farklı SUV modeliyle Türkiye pazarına giriş yapacağını duyurmuştu. Biz de arabamcom olarak...

2022 Hyundai Staria 2.2 CRDİ Detaylı İnceleme

Hyundai’nin yeni MPV modeli Staria gelecekten çıkıp gelmiş gibi görünen yüz tasarımıyla daha ilk baştan tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Kalabalık ailelerin de dikkatini çekebilecek bir model olan Staria markanın beklediğinden bile fazla ilgi görebilir.

2022 Kia Sorento 1.6 Hibrit Detaylı İnceleme

Yeni Kia Sorento tüm özelliklerini bir kenara bıraktıracak bir özelliğe sahip: Hibrit. Günümüzün en ekonomik yakıt tüketim sonuçlarından birine imza atan araçlar arasında Kia Sorento’nun adı da listenin üst sıralarında yazıyor.

2022 Kia Sportage 1,6 T-GDİ Detaylı İnceleme

Yeni Kia Sportage kompakt SUV sınıfında çıtayı yükseğe koydu. Yenilenmesiyle birlikte son derece iddialı özelliklere sahip olan Sportage bol seçenek sunuyor olmasıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

En Popüler