Yeni Skoda Fabia Red Dot Tasarım Ödülü’nü Kazandı

0
920

Skoda’nın tamamen yeniden tasarladığı üçüncü jenerasyon Fabia, dikkat çeken tarzıyla prestijli ödüller almaya devam ediyor.

Her yıl, uzmanlardan oluşan uluslararası panelde değerlendirilen tasarımların ödüllendirildiği Red Dot Ödülleri, dünyanın en büyük ve en tanınan yarışmalarının başında geliyor.

56 ülkeden, 1,994 katılımcının 4,928 başvuruyla yer aldığı Red Dot Ödülleri’nde Yeni Skoda Fabia, prestijli ödülü alarak buna ulaşan sekizinci Skoda modeli olmayı başardı.
 
Türkiye’de de showroomlardaki yerini alan Yeni Fabia, sportif tasarımı ve keskin hatlarıyla hemen dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan VisionC konsept otomobilin izlerini taşıyan ilk Skoda modeli olan Fabia’nın bu yeni tasarım dili, Rod Dot jürisi tarafından da ödüllendirildi. Fabia’nın ergonomiyi, fonksiyonelliği ve sportifliği birleştiren tasarımı 25 ülkeden tasarım profesörü, tasarımcı ve gazetecinin oluşturduğu jüri tarafından büyük beğeni toplayarak ödüle layık görüldü.
Yeni Skoda Fabia tasarımının yanında teknoloji ve fonksiyonellik açısından da sınıfının standartlarını belirliyor. Ayrıca 305 lt’lik bagaj kapasitesiyle sınıfının limitlerini zorluyor. Önceki jenerasyona göre yüzde 17 daha verimli motor seçeneklerine sahip Red Dot Ödüllü Yeni Fabia, 3 benzinli ve 1 dizel motor seçenekleriyle 38.900 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here