Renault Kwid Türkiye’ye Gelebilir!

3
3980

Birkaç hafta önce tanıtılan Renault’nun ucuz şehir otomobili Kwid’in uluslar arası bir otomobil olacağı bilgisi verildi.

 Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Kwid modelinin, Renault’nun uluslar arası büyüme stratejisinin bir ayağını oluşturacağı belirtildi. Renault-Nissan ittifakının ürünü CMF-A platformunun ilk meyvesi olacak otomobil, Hindistan’da yılın ikinci yarısından itibaren satışa sunulacak. 4700 Dolarlık fiyat etiketinin bu kadar düşük olmasının sebebiyse, otomobildeki yerlilik oranının %97 olmasında gizli ki bu ulaşılması zor bir oran. Uluslar arası pazarda da düşük fiyatlarla satılması planlanan otomobilin Türkiye’de üretilme ve Türkiye pazarında satışa çıkma ihtimali de bulunuyor. Elbette Avrupa pazarında satışa çıkması halinde Kwid’in birçok güvenlik donanımını standart olarak sunması bekleniyor.

3 YORUMLAR

  1. Kwid gelmesi iyi olur, mert senin ve benim 0 arabaya bilmemiz gelse bile hayal, neden dersen bu araç türkiye ye girdiği zaman saygıdeğer vergilerimiz, fonlarımız, kdv lerimiz, hatta TRT katkı payı ile 50,,60 tl bulur

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here