Jeep Renegade’e Bir Ödül de İspanya’dan!

0
917

Jeep Renegade, “2015’in En İyi Küçük SUV”u seçildi.

Jeep’in küçük SUV segmentindeki modeli Renegade, İspanya’nın otomotiv sektöründeki öncü internet sitesi Coches.net okurları tarafından “Yılın En İyi Küçük SUV”u seçildi. Jeep Renegade böylece, lansmanının yapıldığı 2014 yılının son çeyreğinden bu yana aldığı ödüllere bir yenisini daha ekleyerek, otomotiv dünyasındaki başarısını perçinledi. İspanya’nın en çok takip edilen otomobil sitesi Coches.net’in gerçekleştirdiği “Yılın En İyi Küçük SUV”u kategorisinde oylamaya katılan 80 binden fazla otomobilseverin büyük çoğunluğu, tercihini Jeep Renegade’den yana kullandı.
Jeep Renegade, lansmanından itibaren 6 aylık kısa bir sürede İspanya pazarının en çok satan SUV araçlarından biri olurken, SUV kategorisinde 2015’in referans modeli olmayı da başardı. Jeep Renegade, EuroNCAP testinden 5 yıldız alarak güvenlik alanında da en yüksek standartlara sahip olduğunu tescilledi.
Yüksek güvenlik standartlarının yanında, 170 HP güce varan 1.4 benzinli MultiAir, 1.6 ve 2.0 litrelik dizel Multijet motorlarıyla, verimlilik ve performans anlamında da farkını ortaya koyan Jeep Renegade, SUV segmentiyle özdeşleşen Jeep markasının ruhunu ve markanın kendisine has sürüş keyfini, geniş kişiselleştirme özellikleriyle başarılı bir şekilde harmanlıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here