Jaguar XE’nin Fiyatı Belli Oldu

2
1201

Jaguar’ın orta sınıfta rekabet için yarattığı yeni XE’nin Türkiye fiyatları belli oldu. XE, Audi A4, Mercedes C Serisi ve BMW 3 Serisi gibi otomobilleri hedef alıyor.

 Yeni Jaguar XE, Türkiye’de şimdilik sadece tek motor  seçeneğiyle satışa sunuluyor. 2,0 litrelik turbo beslemeli dizel motor, 180 HP güç ve 430 Nm tork üretiyor. Bu motor, 6 ileri manuel şanzıman ya da 8 ileri otomatik şanzımanla alınabiliyor. Her iki şanzımanla da otomobil, 0’dan 100 km/s hıza 7,8 saniyede ulaşıyor. Yine her iki şanzıman seçeneğinde de 100 km’de ortalama yakıt tüketim verisi 4,2 litre olarak veriliyor. 4672 mm’lik uzunluk, 1850 mm genişlik ve 1416 mm yükseklik değerleriyle de XE orta sınıftaki ortalama ölçüleri karşılıyor.

 

Jaguar XE’nin başlangıç fiyatıysa 206.530 TL olarak açıklanıyor. Ağabeyi Jaguar XF’nin satış fiyatının 235.033 TL olduğunu da belirtelim.

2 YORUMLAR

  1. Audi A4, Mercedes C Serisi ve BMW 3 Serisi ile rekabeti hangi servis ve satış ağı ile yapmayı düşünüyorlar. Jaguar ülkemizde çok uzun süredir satılmasına karşılık servis ve satış ağı bakımından oldukça zayıf düzeydedir. Yaygın bayilikler verilmediği sürece rekabet yapması çok zor.

  2. Elin oğlunun bizim yarı fiyatımıza sahip olduğu bu araçlara anca iç geçirerek bakabiliyoruz. Bu vergi sistemi bu araçları ne almak ne de kullanmak ne mümkün.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here