Fiat’ın Bahar Fırsatları

2
1107

Nisan ayında Fiat binek veya ticari araç modellerinden birini tercih eden müşteriler, 24 aya varan %0 faizli veya daha uzun vadeli sabit faizli kredi fırsatından faydalanıyor.

Fiat ilkbaharı kaçırılmayacak satın alma seçenekleriyle karşılıyor. Koç Fiat Kredi’nin desteğiyle yürütülen kampanya kapsamında, Nisan ayında yeni bir Fiat Linea ve Punto sahibi olmak isteyenler, 20.000 TL’ye 20 ayvadeli %0 faizli kredi fırsatından faydalanıyor. Aracını daha uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih eden müşterilerde60.000 TL’ye 36 ay vadeli %0,79 sabit faizli kredi imkânından yararlanmaya devam ediyor. Fiat’ın Freemont, Panda ve yeni crossover modeli 500X’in de dahil olduğu 500 Ailesi modelleri ise %0,99 sabit faizli ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.

2014 yılında Türkiye’nin en çok tercih edilen ticari araç markası Fiat, Nisan ayında ticaretin profesyonelleri için de avantajlı ödeme seçenekleri hazırladı. Kampanya kapsamında Yeni Nesil Doblò veya Pratico modelini tercih eden ticari araç müşterilerine 20.000 TL’ye 20 ay vadeli %0 faizli kredi imkânı sunuluyor. Aracını uzun vadeli ödeme seçeneğiyle satın almayı tercih edenler, 60.000 TL’ye 36 ay vadeli %0,79sabit faizli kredi fırsatından yararlanabiliyor.Fiat ticari araç ailesinin diğer üyeleri Fiorino ve Ducato ise 24.000 TL’ye 24 ay vadeli %0 faizli cazip kredi seçeneğiyle yeni sahiplerini bekliyor. Fiorino veya Ducato’ya daha uzun vadede sahip olmak isteyen ticaretin ustalarına da60.000 TL’ye 36 ay vadeli %0,79 sabit faizli kredi imkânı sağlanıyor.

Diğer taraftan,10 Numara Fiat kapsamında, aracını Fiat ticari araç modellerinden biriyle yenileyen veya Fiat’tan yeni bir ticari araç alan müşterilere özel 1.000 TL değerindeki“Fiat Kasko Bizden” uygulaması Nisan ayında da devam ediyor.

2 YORUMLAR

  1. viaggio da ne diyenler fiat chine e baksınlar, çok güzel bir araç sedan ve hacbek modelleri var çok merak ediyorum fiat senelerdir Avrupa pazarına böyle bir araçla girmedi çinde ürettiğini burada üretip linea fiyatlarından satsaydı satışta lider olurdu,2016 da yeni bir sedan üreteceğiz diyorlar sanırım bu araç gelecek.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here