BMW’den Beklenen Haber Geldi

0
1303

BMW’nin X Serisine yeni bir model daha ekliyor. Uzun zamandır beklenen BMW X7, yedi kişilik lüks bir SUV olacak.

BMW, X Serisine yeni bir model daha ekliyor. Uzun zamandır beklenen BMW X7, yedi kişilik lüks bir SUV olacak.

BMW, lüks sınıf 7 Serisinden sonra X Serisi SUV ailesine yeni bir model ekleyeceğini yıllık basın toplantısında duyurdu. BMW X7 model adını alacak araç hakkında fazla bir bilgi bulunmuyor ama 7 kişilik bir SUV olacağı biliniyor. Buda BMW X7’nin BMW X5 modellinden daha büyük olacağını belirtiyor. 

BMW X7 hakkında bilinen bir diğer detay ise BMW 7 Serisi ile aynı konfora ve lükse sahip olacağı. BMW X7 söylenenlere göre BMW 7 Serisi ile sadece konforu ve lüksü paylaşmayacak. İki modelde aynı motora sahip olacak.

Yedi kişilik bir SUV olacağı neredeyse kesinleşen BMW X7’nin üçüncü koltuk sırası kaldırılmış ultra lüks bir versiyona sahip olacağı da biliniyor. Bu lüks BMW X7 versiyonun arka sıra koltukları ısıtmalı ve masaj özelliğine sahip olacak. İç hacminin de bir hayli geniş olacağı kesin.

Tasarımı hakkında transparan bir örtüye sahip fotoğrafından başka bir şey paylaşılmayan BMW X7’nin 2019 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Konsept versiyonlarının ise en erken 2017 yılında görüleceği gelen detaylar arasında. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here