Batmobile İstanbul’da

0
1052

Türk Hava Yolları’nın ana sponsoru olduğu ”Batman Süperman, Adaletin Şafağı” filmi 24 Mart tarihinde tüm dünya ile birlikte Türkiye’de vizyona girecek.

Batman Süperman, Adaletin Şafağı filminde Batman’nın kullandığı Batmobil, 3. köprüden geçerek kıtaları birbirine bağlayacak. THY’nin yıl boyunca tanıtımlarda kullanacağı Batmobile ilk olarak Berlin’de yapılan ITB Turizim Fuarında sergilendi. Batman tarafından 1930 yılından beri çizgiroman ve filmlerde kullanılan Batmobile, zırhı ve kendine has silahları ile Batman’nin en sevilen oyuncağı. 

20 Mart tarihinde New York kentinde yapılan galada sergilenen Batmobil, galadan sonra İstanbula gelmek için yola çıktı bile. 3. köprüden ne zaman geçeceği ise şimdilik kesinleşmedi. 

THY’nin ana sposoru olduğu Batman Süperman, Adaletin Şafağı filmi için çekilen reklamda, THY Gotham ve Metropolis şehirlerine uçuşlara başladığını duyurmuştu. Reklamdan sonra ise THY, Gotham ve Metropolis şehirlere uçmak için bilet almak isteyen bir çok kişiden telefon aldığını açıkladı. 

Filmin tanıtımı için Boeing 777-300ER model yolcu uçağını Batman ve Süperman simgelerinde boyayan THY, uçaklarında da filmin tanıtımını yapıyor. Uzun menzinli uçuşlarda menülerde ve amenity kit olarak adlandırılan yolcu çantalarında filmin logoları ve resimleri yer alıyor. Ayrıca uçağa binişten sonra yolculara Batman veya Süperman resimlerinin olduğu pastalar ikram ediliyor.

Kaynak: Tolga ÖZBEK/İSTANBUL DHA

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here