Yeni Skoda Fabia’ya Prestijli Ödül

1
1312

Geçtiğimiz yıl Paris Otomobil Fuarı’nda ilk kez tanıtılan yeni nesil Skoda Fabia, İngiltere’de “What Car” tarafından düzenlenen “2015 Yılının Otomobili” ödülünü kazandı.

Satın alma rehberi olarak en önemli yayınların başında gelen ve internet sitesiyle referans olarak kabul edilen What Car’ın geleneksel “Yılın Otomobili” ödüllerinde, Skoda üç gururu bir arada yaşadı.
Yeni nesil Fabia, “2015 Yılının Otomobili” seçilerek en büyük ödülün sahibi olurken, “En İyi Küçük Otomobil” kategorisinde de birinci oldu. İlk kez 2000 yılında “Yılın Otomobili” seçilen Skoda Fabia, üçüncü nesliyle bu büyük ödülü ikinci kez almış oldu. Fabia, bu ödüle pratikliği, zengin donanımları ve ekonomik kullanım özellikleriyle ulaşmayı başardı.
 
“What Car” ödüllerinde bir başarı da, Skoda Octavia’dan geldi. Yeni nesil Octavia, “En İyi Aile Otomobili” seçilerek, markanın başarısını bir kez daha taçlandırmış oldu.
5 kapılı hatchback ve station wagon kasa tiplerine sahip olan yeni nesil Skoda Fabia, güvenlik, konfor ve eğlence sistemleriyle sınıfına yenilikçi özellikler getiriyor. Dinamik ve sportif çizgilerle tasarlanan yeni Fabia, yerini aldığı modele göre daha geniş iç mekana ve verimli motor seçeneklerine sahip. Fabia’nın ağırlığı, yenilikçi teknolojiler sayesinde hafifletilirken Euro6 normuna sahip motorların da katkısıyla, yüzde 17’ye varan oranlarda daha az yakıt tüketimi sağlandı.
Yeni model atağı ve yatırımlarıyla kesintisiz beş yıldır rekor büyüme gerçekleştiren Skoda, 2014 yılında dünya çapında bir milyondan fazla araç satışına imza atmıştı. Gelen bu ödüller de yeni modellerin başarısını gözler önüne seriyor.ftırlar.

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here