Kamyoncunun Hayatına Tanık Olun!

0
904

Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin Coşkun Aral danışmanlığında bu sene dördüncü kez düzenlediği “Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konulu fotoğraf yarışmasına başvurular devam ediyor. Yarışmaya tüm amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının eserleri bekleniyor. Bu sene ilk defa uluslararası katılıma açık olan yarışmanın başvuruları 30 Eylül 2015’e kadar sürecek.

 Ford Trucks Sanat Atölyesi’nin düzenlediği “Ford Trucks 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması” için başvurular tüm hızıyla sürüyor. Bu sene uluslararası platforma taşınan yarışma, tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıları, zamanının çoğunu yollarda geçiren kamyon şoförlerinin hayatını ve yollarını onların gözünden görmeye davet ediyor. Yarışmaya başvurular 30 Eylül 2015 tarihine kadar www.fordtrucksfotografyarismasi.com internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

 

 Yarışmada birinci seçilen eser 5.000 TL, ikinci 3.000 TL, üçüncü ise 2.000 TL ödül kazanacak. Mansiyon, Jüri Özel Ödülü ve Ford Trucks Özel Ödülü’ne layık bulunan eserlerin sahipleri ise 1.000’er TL ile ödüllendirilecek. Performans Ödülü’nün kazananı 500 TL ödül kazanırken yarışmada satın alınan fotoğraflara da 300 TL telif ödenecek.

 

Foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında oluşturulan seçici kurulun 3 Ekim’de yapacağı değerlendirmelerin ardından kazananlar; 10 Ekim 2015 tarihinde www.fordtrucks.com.tr ve www.fordtrucksfotografyarismasi.com adreslerinden duyurulacak.

 

İlk 3 yılda 1.000’e yakın başvuruyla önemli katılım başarısının yakalandığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserler, VKV Ford Otosan Gölcük Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde sergilenmekle birlikte, katılım sağlanacak fuarlarda ve Ford Trucks Bayileri’nde de sergilenecek. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here