Çelik Motor markası yükseldi

0
973

Anadolu Grubu bünyesindeki Çelik Motor marka değerini arttırdı

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türk otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Çelik Motor, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan “TURKEY100 – Türkiye’nin En Değerli Markaları” araştırmasında, marka değerini en çok yükselten 4 şirket arasında yer aldı. Araştırmanın sonuçlarına göre Çelik Motor, en değerli markalar arasındaki konumunu %38 oranında dikkat çekici bir artışla 76. sıradan 64. sıraya yükseltti.

Anadolu Grubu’nun en köklü kuruluşlarından olan ve 56 yıldır otomotiv sektörüne öncülük yapan Çelik Motor, marka değerini yükseltmeye devam ediyor. Kısa ve uzun dönem araç kiralama pazarında Garenta, otomobil pazarında ise Kia markasıyla hizmet veren Çelik Motor, bir diğer markası olan 2. el online otomobil açık artırma platformu www.ikinciyeni.com ile de önemli başarılar elde ediyor.
Son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Çelik Motor, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından hazırlanan “TURKEY100 – Türkiye’nin En Değerli Markaları” raporundaki konumunu yukarıya taşıdı. Bu yıl 9.’su tamamlanan araştırmaya göre Çelik Motor, en değerli markalar arasında 76. sıradan 64. sıraya yükseldi. Çelik Motor, araştırma raporunda yer alan analize göre marka derecesini de yüzde 38 artırarak, raporda yer alan markalar arasında bu değeri en çok yükselten 4. şirket oldu.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here