Basketseverlere özel Seat Leon

0
837

Seat’ın Euroleague Basketball sponsorluğu çerçevesinde geliştirilen Leon Euroleague Edition‘dan sadece 500 adet satışa sunulacak.
 

Basketbolda Avrupa’nın kulüpler düzeyinde en önemli organizasyonlarından biri olan uluslararası basketbol ligi Euroleague Basketball sponsorluğunu, 2016-2017 sezonunda da devam ettirecek olan SEAT Türkiye, sadece Türkiye’ye özel ve sınırlı sayıda üretilen Leon Euroleague Edition modelini satışa sunuyor.

Sportif donanım  

150 HP gücündeki 1.4 EcoTSI ACT DSG motor seçeneği ile sunulacak olan Leon Euroleague Edition’da, FR donanım seviyesinde standart olarak yer alan Full LED farlar, sunroof ve SEAT Sürüş Profili gibi özelliklere ek olarak SEAT Sport 18” alüminyum alaşımlı siyah jantlar, geri görüş kamerası, SEAT Ses Sistemi, siyah yan aynalar, Media System Plus, bagaj kapağı ve kapı eşiğinde Euroleague logoları bulunuyor.

ODD’nin 2016 Ocak – Ağustos verisine göre C Hatchback segmentinin en çok tercih edilen ikinci modeli olan Leon ailesi verimliliğiyle öne çıkıyor. Leon Euroleague Edition 1.4 TSI ACT 150 HP DSG, 100 kilometrede ortalama 4.9 litre yakıt tüketiyor. Bu değerleriyle dizel araçlarla karşılaştırılabilecek yakıt verimliliğe sahip otomobil, performansıyla da dikkat çekiyor. Araç, 0’dan 100 kilometre hıza 8 saniyede ulaşabilirken, saatte azami 215 kilometreye çıkabiliyor. Sadece 500 adet üretilecek Leon Euroleague Edition’ın tavsiye edilen anahtar teslim liste fiyatı ise 84 bin 250 TL.

SEAT ve Basketbol

‘Sportif’ marka konumlandırmasına paralel olarak, tüm dünyada sporun birçok dalına destek verme stratejisini belirleyen İspanyol marka, Türkiye’de basketbola Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı ve Euroleague Basketball sponsorluğu ile devam ediyor. TBF Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı’na 2014 yılında sponsor olan ve desteğini bu sezon da devam ettiren SEAT Türkiye, basketbola verdiği desteğini 2015-2016 sezonunda başladığı Euroleague Basketball sporsorluğu ile sürdürmüştü. Euroleague Basketball yönetimi ile yapılan anlaşma gereği, SEAT Türkiye, 2015-2017 seneleri arasında iki sezon boyunca, Euroleague’in sponsorları arasında yer alıyor. SEAT, her hafta seçilecek Haftanın Maçı’nın (Game of the Week) ve Türkiye’de oynanan maçların sponsorluğunu yapıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here