Project Cars, PC Oyuncularını Sevindirecek

0
926

Uzun zamandır beklenen yarış simulasyonu oyunu Project Cars, tüm dünyada satışa sunuldu. Peki, sunduğu özelliklerle Gran Turismo 6’nın tahtını sallayabilecek mi?

 Yılın merakla beklenen oyunlarından birisi olan Project Cars, dünya genelinde satışa sunuldu. Sürüş özellikleriyle oldukça iddialı olan Project Cars’ta, kart otomobilleri, F1 otomobilleri, yol otomobilleri, nostaljik otomobiller, süper sporcular, Le Mans otomobilleri, kullanılabiliyor. Ayrıca oyuna ek paketlerle daha birçok otomobilin de katılması bekleniyor.

Kariyer yapılabilen oyunda, dünya genelinde tanınan ünlü pistlerde yarışılıyor. Birçok direksiyon seti ve gamepad için gerekli desteği sunan Project Cars’ın online modu da bulunuyor. 4K, hatta 12K özelliğine sahip televizyonlarla oynanabilen oyun, ayrıca artırılmış gerçeklik sunan Oculus Rift ile de uyum sağlıyor.

Project Cars’ta BMW M3, Audi R8, BMW Z4, Ford Focus, Ford Escort, Mercedes A45 AMG, Mercedes 190E Evo2 gibi otomobillere erişilebiliyor. Steam fiyatıysa 75 TL olarak açıklanıyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here