Skoda Şubat’ta da Avantajlı

0
990

Skoda satın almak isteyenler için avantajlı kampanyalar Şubat ayında da devam ediyor.

Yeti ve Superb modellerinde 2.500 TL takas indiriminin yanı sıra Octavia, Rapid Sedan ve Rapid Spaceback modellerinde de 1.000 TL takas indirimi sunuluyor.
Şubat ayında Skoda modellerine ulaşmak daha kolay olacak. Yeti, Superb, Rapid Sedan, Rapid Spaceback ve Octavia modelleri, sunulan kampanyalarla birlikte Skoda satın almak isteyenleri Yetkili Satıcılarda bekliyor
Teknoloji, lüks ve konfor konusunda öncü bir model olan Superb, geniş donanım seçeneklerini verimli motorlarla birleştiriyor. Markanın amiral gemisi Superb, 2.500 TL’lik takas indirimiyle, lükse ulaşmak isteyenler için büyük bir fırsat yaratıyor. Yenilenen yüzüyle Skoda’nın SUV modeli Yeti de, 2.500 TL takas indirimiyle ‘ideal bir SUV‘ olduğunu kanıtlıyor.
 
Skoda’nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan ve pratik özellikleri, geniş kabiniyle dikkat çeken Octavia, 1.000 TL’lik takas avantajıyla satışa sunuluyor. Çekici tasarımı, hatchback çizgileriyle buluşturan Rapid Spaceback ve geniş bagaj hacmiyle ailelerin beğenisini kazanan Rapid Sedan’da ise 1.000 TL’lik takas indirimi fırsatı bulunuyor.
Takas indirimleriyle avantajlı fiyat kampanyası, 15 Şubat tarihine kadar devam edecek. Takas avantajlarının yanı sıra VDF’nin aylık yüzde 1,02 faiz oranlı kredi kampanyasıyla Skoda modellerine ulaşmak daha kolay olacak.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here