Suzuki Swift 2018’de Biraz Büyüyecek!

0
4031

Bazı otomobiller, kompakt tasarımları, pratik detayları, ekonomik sürüş avantajlarıyla çok keyifli bir kullanım deneyimi yaşatırlar. Suzuki’nin Swift modeli de böyle bir kategorizasyona uygun. 2018 yılında yenilenecek olan Suzuki Swift, daha fazla şehirle uyumlu olacak. 

 

Yeni kasa Suzuki Swift, şehir içinde çok konforlu bir sürüş keyfi sunacak detaylarla donatılmış. 

 

Suzuki markasının B segmentindeki Suzuki Swift modeli, özellikle şehir içi kullanım için idealize edilmiş bir konsepte sahip. 2018 model Suzuki Swift ise daha çevreci, daha ekonomik ve daha seri hareket kabiliyetine sahip bir şehirli. Hayalinizde az yakan pratik bir araç varsa bu seçeneği değerlendirmenizde fayda var. 

 

2018 Model Suzuki Swift’te Neler Değişti?

Küçük araç almak isteyenlerin gözde seçeneklerinden biri olan Suzuki Swift’de üretici biraz büyümeyi tercih etmiş. Bu yaklaşımda artan SUV trendi yatıyor olabilir. Boyutlar, kesinlikle, bir parça değişmiş görünüyor. Son model Suzuki Swift’in biraz büyüdüğü ilk bakışta anlaşılıyor. Ölçülere bakıldığında da bu tez doğrulanıyor.  Örneğin daha önce 2430mm olan aks, şimdi 2450mm olmuş. 

 

Yeni Suzuki Swift’te performans odaklı bazı değişiklikler de yapıldı. Artık 1.0 litre boosterjet motor seçeneği var. 111ps 170nm tork gücü var. 5 ileri manuel Suziki Swift ya da 6 otomatik Suzuki Swift alabilirsiniz. 

 

4 Tekerden Çekiş Sistemi Olan Şehir İçin Otomobil

Yeni kasa Swift’in dikkat çeken bir özelliği de 4 tekerden çekiş sunabilmesi. Ancak bu özelliği istiyorsanız 1.2 litrelik 90ps 120 nm tork seçeneğini tercih etmeniz gerekecek.

 

Multi medya sistemi, jantlar, farklar ve iç mekan dekorasyonu da yenilenmiş. Hepsi daha dinamik, daha şehirli, daha keyifli olmuş. 

 

Hayalinizde küçük sınıf bir araç almak varsa Suzuki markasının Swift modeli ideal bir seçenek oluşturuyor. İkinci el Suzuki Swift almak için arabam.com ilanlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca arabam.com ile sıfır kilometre bir Suzuki Swift için de yetkili satıcılara ulaşabilirsiniz. 

 

*Görsel, otokokpit.com

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here