Opel Grandland X 2018’de Çok Konuşulacak!

SUV bir araca sahip olmak, trafikte gerçekten çok prestijli bir lagı yaratmaya yetiyor. Son dönemin trend araç kasa tipi olan SUV modelleri ile genellikle, iç mekanda geniş alan kaygısı da yaşanmıyor. Elbette SUV araçların en önemli dezavantajı, yakıt tüketimi konusunda epey eli bol davranmaları. Ancak son yıllarda otomotiv endüstrisi, bu konuyu da neredeyse küçük sınıf bir araç gibi yakıt tüketecek yani az yakacak SUV modelleri üreterek oldukça iyi bir biçimde optimize etti. ‘SUV araca sahip olmak, prestij veriyor’ dedik ya, hele bir de sektörün öncü markalarının SUV modellerine sahip olmak başka bir güç etkisi yaratıyor olsa gerek. SUV kategorisinde elini her geçen güçlendiren bir marka da Alman devi Opel.

Bazı SUV araçlar, ilk bakışta ağırlığını fazlasıyla hissettirir. Opel markasının SUV modeli Grandland X de işte böyle bir araç.

Opel Mokka Rafa Kalkıyor!

Opel Mokka modelinin yerini alacak şekilde optimize edilmiş. Mokka’da beğenilmeyenleri ve beğenilenleri iyice bir analiz eden Alman otomotiv devi Opel, kullanıcının SUV kategorisinde beklentilerini fazlasıyla karşılayacak bir optimizasyon yapmış. Çok gösterişli olmadığı için eleştirilen Opel Mokka modeli, yine çok eleştirildiği süspansiyon konusu giderek geliştirmiş olmasına rağmen istediği popülariteye kavuşamadı. Fiat 500X, Mazda CX3, Honda HR-V gibi modellerle aynı kulvarda yarışan Opel Mokka, şimdi yerini Grandland’a bırakacak gibi görünüyor.

Grandland X Hakkında

Yeni Grandland X modeli, öncelikle Peugeot 3008 ile benzer boyutlarda bir araç. 514 litrelik bagaja sahip olan Grandland, Opel Crossland X ile çok benziyor. Son yıllarda çok büyük rekabetin ortaya çıktığı SUV araç kategorisinde kendine yer açmaya hazırlanan Grandland X, tasarım konusunda sportif ve güçlü bir imaj çizmeyi hedeflemiş görünüyor. Cam aksı önden arkaya doğru daralırken, LED aydınlatmaların tasarımı ve tamponlar, sportif görünümü iyice baskınlaştırıyor. Yeni Opel Grandland X, önden çekişli. Güvenlik konusunda ise gerçekten çok titiz davranıldığı hemen anlaşılıyor. Zaten Opel markası güvenli sürüşü ve güvenli seyahati fazlasıyla önemseyen bir otomotiv üreticisi.

1 YORUM

  1. güzel bir araca benziyor umarım fiyatıda uygundur abartı yüksek tutulursa güzelliğinin bir deyeride kalmaz makko,ya biçilen deyer çoktu gercekten okadar para vermeye deyecek bir yapığı yoktu çok küçüktü sınıfındaki araçlara göre fiyat bilgilendirmesi yaparsınız sanırım 05353159122

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here