Kia Sportage’nin 1 Milyonuncusu Üretildi!

1
1581

Kia markasının çok sevilen modeli Sorentonun 1 milyonuncusu üretildi. 

Yakında makyajlanacak olan Kia’Nın Sorento modelinin bir milyonuncu adedi Georgia West Poin’te üretildi. 

1944 yılından beri Güney Kore’de müthiş bir üretim serüvenine imza atan Kia Motors, tasarım, mühendislik ve geleceğe karşı sorumlu davranma üçlüsünü bir arada gözeterek muhteşem otomobilleri kullanıcıların beğenisine sunuyor. Dünyanın en hızlı büyüyen ve AR-GE çalışmalarına en fazla yatırım yapan markaları arasında gösterilen Kia, mühendislik konusunu gerçekten önemsiyor. Her yıl mühendislik alanına çok ciddi rakamlarda yatırım yapan marka, ekonomik sürüşü en yüksek performansla sunarken güvenli bir seyahat yaşatabilmeyi hedefliyor. İşte bu felsefe ile tasarladığı Kia SUV modeli Sorento da gerçek bir güç ve konfor aracı. 

1 Milyonuncu 2018 Model Kia Sorento Ne Olacak?

Ülkemizde de çok büyük bir prestij temsilcisi haline gelmeyi başaran Kia markasının Sorento modeli, hem ikinci elde hem de sıfır kilometre araç satışlarında büyük ilgi görüyor. Kia Motors, 2009 yılının sonlarında Georgia West Point’te yeni bir tesis kurmuştu. Tam adı Kia Motors Manifacturing Georgia olan tesis, KMMG adıyla tanınıyor. İşte bu tesiste, bir milyonuncu Kia Sportage üretildi. Bu özel rakamın şerefine 2018 model Kia Sorento SXL’ın sergilenmesi planlanıyor. Başka bir deyişle son model Kia Sorento SXL’ın bir milyonuncu modelini kimse satın alamayacak. 

Kia’nın Georgia West Point Fabrikası

Kurulduğu günden beri bölgede 16 bin kişiye istihdam sağlayan fabrika, Sorento’nun yanı sıra Optima modelini de üretyior. Tesis, gerçek bir üretim alanı olarak çalışıyor. Bölgeye de müthiş bir enerji getiren fabrika, West Point’te sosyla yaşamı da canlandırmış.

Kia Sorento ilanlarını incelemek için kolayca filtreleme yapabilir, dilediğiniz Sorento modelini ikinci el olarak ya da sıfır kilometre olarak alabilirsiniz. 

1 YORUM

  1. 1.6 dizeli olsa 100 bin tl altında satış rekoru kırardı,kianın sportageyi burada satmak istediğini sanmıyorum,burada satacaksan bizim istediğimizi yapacaksın,aksi halde birkaç otodan anlamayana satabilirsin o kadar.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here