Honda Motosiklet Test Sürüşü Günleri Başladı!

1
3502

Dilediğiniz Honda Marka Motosikleti Test Edebilirsiniz…

Honda marka motosiklet almayı düşünüyorsanız size harika bir haberimiz var! Markanın Türkiye yönetimi tarafından dilediğiniz Honda motosikleti test edebileceğiniz çok keyifli bir aktivite planlandı ve katılım tüm heyecanıyla devam ediyor. Honda Motosiklet test sürüşlerine katılmak için geç kalmadınız.

2017 Mayıs başında yani bu ay başlayan test sürüşü günleri farklı illerde devame diyor. Üstelik Honda marka motosikletlerin çeşitli modellerini deneyimleme şansınız olacak. 

İlk test sürüşleri İstanbul’da Koç Üniversitesi kampüsünde başladı. İkinci adımda Honda motor test sürüşleri Bursa’ya taşındı.

Mayıs ayının ikinci yarısında ve Haziran ayında İstanbul’da devam edecek olan etkinlik için Fethiye ve Antalya da gündemde.

Honda motosiklet modellerini test etmek üzere siz de bu keyifli aktiviteye katılabilirsiniz. 

Honda Motosiklet Test Sürüşleri Mayıs Programı 

12 Mayıs’ta  Honda Motosiklet Marmara, 13 Mayıs’ta Honda Motosiklet DRD, 14 Mayıs’ta Honda Motosiklet Güngör, 20 Mayıs’ta Honda Motosiklet Esengül, 27 Mayıs’ta Honda Motosiklet Pazarbaşı, 28 Mayısta da Honda Motosiklet Anes’te test sürüşü yapabilirsiniz. 

Honda Motosiklet Test Sürüşleri Haziran Ayı Programı 

Test sürüşleri, 3-10 Haziran günlerinde Fethiye’de olacak. 14 Haziran’da Kuşadası ve 17 Haziran’da da İzmir’de yapılacak. 

Honda Motosiklet Test Sürüşleri Temmuz Ayı Programı 

Temmuz ayının ilk haftası test sürüşleri Samsun’da devam edecek. Temmmuzun ikinci haftası ise Alanya ve Antalya var programda. Temuz ayının son haftası da önce Mersin sonra İskenderun ve en son da Antakya şeklinde programlanmış. 

1 YORUM

  1. Tabi G.Antep ve Güneydoğu Anadolu bölgesi sizi ilgilendirmiyor. Oysa o kadar çok kullanıcısı varken… 1 aydır motorsiklet almak için bayileri geziyorum. Bazı markaları sırf bu ilgisizlikleri yüzünden sildim. Honda da bunlardan birisi oldu….

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here