Castrol Tedarikçilerini Ödüllendirdi!

0
1065

Türkiye’nin lider madeni yağ markalarından Castrol, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek ambalaj tedarikçilerinin yüksek standartlardaki servis, ürün ve hizmetlerini ödüllendirdi.

 Bursa Hilton Otel’de düzenlenen törenle; emniyet, kalite, servis, yetkinlik ve yılın en iyi tedarikçisi kategorilerindeki ödüllerle birlikte yılın en iyi girişimcisi ödülü de sahiplerini buldu. Castrol Tedarikçi Ödülleri’nde kazanan şirketlerin ödüllerini, Avrupa ve Afrika SC HSSE Direktörü Ahmed Khan, Avrupa ve Afrika Grup Üretim ve Kalite Direktörü Giuseppe Fracchia, Castrol Türkiye ve Orta Asya Direktörü Kerim Kermen, Avrupa ve Afrika Bölge Ambalaj Müdürü Richard Currie, Doğu Avrupa Bölgesi İkmal ve Lojistik Müdürü Kutsi Dönmez ile; Avrupa ve Afrika Bölgesel Tesisler Direktörü Paul Kusters verdi. Kerim Kermen, ödül töreninde yenilikçi ürünlere uygun ambalajların dünya standartlarında Türkiye’de üretilmesinin ülke sanayisi için önemli bir başarı hikayesi olduğunu ifade etti.

Yenilikçi ürünleri ve üstün teknolojisiyle Türkiye’nin lider madeni yağ markalarından olan Castrol, ambalaj tedarikçisi iş ortaklarını ödüllendirdi.  Castrol’ün birlikte çalıştığı tüm tedarikçiler arasından beş ana kategoride kazananlar, ödüllerini Bursa Hilton’da düzenlenen özel gecede Castrol Türkiye ve uluslararası yöneticilerinden aldı. Törende; emniyet, kalite, servis,  yetkinlik ve yılın en iyi tedarikçisi kategorileriyle birlikte bir tedarikçiye de yatırımları nedeniyle en iyi girişimci ödülü verildi.Tedarikçilerinin her birini iş ortağı olarak benimseyen Castrol tarafından “En yüksek kalite için birlikte gelişim” hedefinin bir yansıması olarak düzenlenen ödül programı, aynı zamanda madeni yağ sektörü için de bir ilk özelliğini koruyor. Tedarikçi desteğinin önemine tüm sektöre örnek olacak bir girişimle dikkat çekmek isteyen Castrol Türkiye yöneticileri, ödüllerin üretici ve tedarikçi işbirliğinin daha yüksek performans hedefine ulaşılmasında bir dönüm noktası olacağını ifade ettiler.

 

“Tedarikçini değiştirme, geliştir”

Törenin açılış konuşmasını yapan Gemlik Fabrika Müdürü Yakup Yavuz, müşterilerini beklentilerinin ötesinde memnun etmeyi hedeflediklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Castrol, sürekli gelişim ve değişimi ilke edinmiş ve bunun sonucu sektöründe pazar lideri olmayı başarmış bir marka. Gücümüz ve başarımızın ardında sürekli gelişen üretim süreçlerimiz, teknolojik ve yenilikçi ürün portfoyüne yaptığımız yatırımlar kadar, siz değerli iş ortaklarımız tarafından üretilen, dünya standartlarına uygun ambalaj ve yardımcı malzemelerin kalitesi ve performansı da var.”

Castrol yönetiminin “Tedarikçini değiştirme, geliştir” politikasıyla uzun süreli iş ortaklıkları gerçekleştirdiklerini ifade eden Yavuz, değerlendirme süreci hakkında da bilgi verdi: “Yıl boyunca performans kriterlerini izledik, değerlendirdik ve iş ortaklarımızla düzenli olarak paylaştık. Bu ayrıntılı sürecin sonunda da emniyet, kalite, servis, yetkinlik ve yılın en iyi tedarikçisi kategorilerinde kazananlar belli oldu. Ayrıca bir iş ortağımıza da yaptığı yatırımlar nedeniyle yılın girişimcisi ödülünü verdik.”

 

“Türkiye için bir başarı hikayesi”

Castrol Türkiye ve Orta Asya Direktörü Kerim Kermen de Castrol Türkiye’nin sürdürülebilir başarı konusunda tüm dünyada örnek olduğunu vurgulayarak yenilikçi ürünleriyle pazardaki liderliğin birlikte ilerlediğini ifade etti. Kermen, yenilikçi ürünlere uygun ambalajların dünya standartlarında Türkiye’de üretilmesinin ülke sanayisi için önemli bir başarı hikayesi olduğunu söyledi: “Bugün sektörümüzde bir ilk olarak verdiğimiz ödüller, tedarikçilerimizin üstün katkılarıyla birlikte ülkemizdeki sanayinin dünya standartlarındaki üretim gücünün de sembolü. Bu gururu sizlerle paylaşmaktan büyük onur duyuyoruz. Castrol Türkiye’nin 2014 yılındaki ayrıcalıklı başarısının ardında her bir çalışma arkadaşımızın emeğiyle birlikte siz değerli tedarikçilerimizin de katkısı büyük. Önümüzdeki yıl da daha büyük hedeflere hep birlikte ulaşacağımıza inanıyorum. Başarı hedeflerimiz için bizlerle birlikte burada olan ve olmayan tüm iş ortaklarımıza bir kez daha teşekkür ederim.’

Dünya Standartlarında Üretim Yapıyorlar!

Castrol tedarikçileri arasında yapılan değerlendirmeyle ödül alan şirketler ise şöyle sıralandı:

Emniyet –  Doğa Etiket ve Ambalaj Sanayi

Kalite – Sarten Ambalaj Sanayi Gemlik Plastik Fabrikası

Servis – Bericap Kapak Sanayi

Yetkinlik – Memsan Mauser Metal Mamulleri Sanayi

Girişimcilik ödülü – AYM Ambalaj Sanayi

Yılın en iyi tedarikçisi – Sarten Ambalaj Sanayi

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here