Yeni Mazda Mx-5 2015 New York Otomobil Fuarı’nda

0
1194

Yeni Mazda Mx-5 2015 New York Otomobil fuarı’nda yüzünü gösterdi… Model yeni tasarımıyla kesinlikle daha agresif görünüyor. 17 inç jantlar ve hava kanalları onu agresif kılan diğer detaylardan. Artık BBS jantlarla da satılacak olan model Brembo fren sistemiyle de tercih edilebilecek. İçeride 2 adet usb girişi sunan model, Bose ses sistemiyle de müzik severlerin gönüllerine taht kuracak. Ayrıca Mazda Mx-5 çok farklı bir sürüş tasarımına sahiptir. Böylece ufak motoruna rağmen son derece sorunsuz ve adrenalin dolu sürüşler hissiyatını kullanıcıya iletmektedir. Japon otomobil üreticisi Mazda’nın ürettiği Mx-5, rakiplerine göre çok daha performanslı, kompakt ve dinamiktir. Bunun en önemli sebebi; otomobilin ağırlığının, rakiplerine göre düşük olmasıdır. Sonuç olarak Mazda Mx-5, sorunsuz sürüş tarzının ve etkili, şık tasarımın birleştiği bir cabrio otomobildir. Araba dünyasında birçok kişinin sahip olmak istediği etkili bir cabrio modelidir.

Yeni Mazda Mx-5 Yeni Mazda Mx-5 2015 New York Otomobil Fuarında

En efsane otomobillerden biri olan Mazda Mx-5 New York fuarının gözde modellerinden biri olacak. Ayrıca Mazda’nın spor cabrio’su Amerika’da en çok sevilen ve satılan araçlar listesinin başında gelmektedir. Yeni Mazda Mx-5 2015 New York Otomobil Fuarı’nda birçok farklı araç ile beraber boy gösterecektir. Ayrıca otomobil endüstrisinin en prestijli otomobil fuarlarından biri olan New York otomobil fuarı, otomobil markaları için çok önemlidir. Böylece Japon otomobil üreticisi Mazda için New York otomobil fuarı çok önemlidir. Bu yüzden Japon otomobil üreticisi Mazda’nın ürettiği Mx-5, birçok farklı donanıma sahiptir. Bu sayede Amerika kıtasında popülaritesini koruması beklenmektedir.

Birçok farklı donanıma sahip olacak

2015 yılında Mazda Mx-5, BBS jantlarla da satılacak olan model Brembo fren sistemi ile satılacak. Ayrıca 2 adet usb girişi sunan model, Bose ses sistemiyle de müzik severlerin gönüllerine taht kuracak. Böylece Yenilenen Mazda Mx-5’ler çok havalı ve işlevsel olmaya devam edecek. Otomobil tutkunları tarafından beğenilmesi beklenen Mazda Mx-5, rakiplerinin de ötesine geçmeyi başarmaktadır. Sonuç olarak 2015 yılında New York otomobil fuarında boy göstermesi beklenen Mazda Mx-5, merakla beklenilmektedir.

İkinci El Mazda Mx-5 İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here