Ferco Motor, Piaggio Group’un 5 Yeni Modelini Fuarda Tanıttı

0
1410

Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor; bünyesinde bulundurduğu Vespa, Moto Guzzi, Aprilia ve Piaggio markalarının yeni modellerini, motosiklet dünyasının buluşma noktası niteliğini taşıyan Eurasia Motor Bike Fuarı 2015’te görücüye çıkardı.

CNR İstanbul’da 01 Mart 2015 tarihlerine kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak olan Eurasia Moto Bike 2015- Uluslararası Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı, motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Bu yıl yedincisi gerçekleşen fuarda Avrupa’nın 1 numaralı motosiklet üreticisi Piaggio Group’un Türkiye distribütörü Ferco Motor 5 yeni modelini motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu.Fuarın açılış günü sektörü değerlendiren ve markanın geleceğe dair hedeflerini aktaran Ferco Motor Pazarlama Müdürü Seda Önalan Gül “Ferco Motor olarak motosiklet tutkunları ile buluşma noktamız olan etkinlikleri çok önemsiyoruz. Fuara Piaggio Group’un her segmentten en yeni modelleri ile katılıyor olmamız bunun bir göstergesi. Bünyemizde bulunan tüm markalarımızın en güncel modellerini Türkiye çapındaki 27 satış noktamızda sunuyoruz. Yeni bayiliklerle önümüzdeki süreçte büyümeye devam edeceğiz. Bünyemizde yer alan Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarıyla 2014 yılında satış adetlerimizi artırmaya devam ettik. 2014 yılında gerçekleştirmiş olduğumuz 1679 adetlik satışla başarılı bir yıllı geride bırakmış olduk. Önümüzdeki süreçte yeni bayiliklerle fiziki olarak büyümeyi ve satış adetlerimizi arttırmayı hedefliyoruz.” dedi.

 
Ferco Motor, bünyesinde bulundurduğu Piaggio, Vespa, Aprilia ve Moto Guzzi markalarının yeni sezon modellerini sergilediği fuarda ayrıca ödeme kolaylıkları ve satış sonrası hizmetlerini de motosiklet kullanıcılarıyla paylaştı. Tüketici Ödeme Sistemleri konusunda Koç Finans işbirliği ile “eşit ödemeli kredi” uygulamasına geçen Ferco Motor, Kredi Koruma Sigortası seçeneği ile de müşteriyi güvence altına alıyor. 250 cc ve altı motosikletlerde 24 ay, 250 cc üstü motosikletlerde 36 ay vade imkanı sunulan ödeme sisteminde tüketiciden hiçbir masraf talep edilmiyor.
Ferco Motor bu yıl da yoğun bir ilginin yaşandığı fuarda ilk kez Vespa GTS ve GTS Super, Aprilia RSV4, Aprilia Caponord 1200 Rally, Moto Guzzi V7 II modellerini sergilerken ayrıca 25 adet ürününü de İstanbul Fuar Merkezi’nde motosiklet tutkunlarıyla buluşturuyor.
 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here